Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

piippolan vaari sanat

2 visitors have checked in at Piippolan vaari. Vaari se hoiteli lampaitansa hiiala hiiala hei.

Tuotteet Korteilla Kuvitetut Laulut
Tuotteet Korteilla Kuvitetut Laulut

G Hau hau siellä ja hau hau täällä ja siellä.

. Vaari se hoiteli porsaitansa hiiala hiiala hei. Piippolan vaari on lastenlaulu jonka säveltäjä ja sanoittaja ovat tuntemattomat. Paina ääninappia ja laula mukana kun vaari hoitaa eläimiään. Vaarise hoiteli lehmiänsä hiialahiiala hei.

Vaari se hoiteli lampaitansa hiiala hiiala hei. Piippolan vaari Piippolan vaari Piippolanvaari vaarivainaanvanhakannel tonttuvaarisanat. Juha TapioIllan tullen soittaa vaari mandoliiniaan muistan isän kertoneen kuinka keuhkoissaan sirpaleita kantaa hän. Old MacDonald Had a Farm ISBN muu.

Piippolan vaarilla oli talo hiiala hiiala hei. Piippolan vaarilla oli talo hiiala hiiala hei. Kaikilla ei ole saaria Mutta meidän vaarilla Vaarin saaressa kasvaa Muissa saarissa muita Vaan ei honkapuita Niin kuin vaarin saaressa. Intro G G C G D7 G Verse G C G D7 G Piippolan vaarilla oli talo hiiala hiiala hei.

Facebook gives people the power to share and makes the world more open and. Piippolan vaari on lastenlaulu jonka säveltäjä ja sanoittaja ovat tuntemattomat. Download the song in HD quality for offline listening. Piippolan vaarilla oli talo hiiala hiiala hei.

Mää-mää siellä ja mää-mää täällä siellä mää täällä mää joka puolell mää-mää hiiala hiiala hei. Piippolan vaarilla oli talo hiiala hiiala hei. Lastenlaulu - Piippolan vaari - Sanat ja soinnut - sanatjasoinnutfi Lastenlaulu Piippolan vaari sanat ja soinnut Soinnut. Sama sävel ja idealtaan samantyyliset sanat ovat pohjoisamerikkalaisessa laulussa Old MacDonald Had a Farm.

G C G D7 G Vaari se hoiteli koiriansa hiiala hiiala hei. Piippolan vaari sanat December 09 2022 Post a Comment Tällainen musiikki on vapaata alkuperäisessä muodossaan kun sitä esitetään videolla livenä eli vaikkapa. Piippolan vaarilla oli taloPiippolan vaarilla oli talo hiiala hiiala heiVaari se hoiteli lampaitansa. Hassut laulut Viihde ja leikki Ei kommentteja Piippolan vaarilla oli talo hiiala hiiala hei.

Kaikki sanat ja sanoitukset ovat käyttäjien lisäämiä. Write a short note about what you liked what to order or other helpful advice for visitors. Piippolan vaari sanat video. Siellä nöf täällä nöf joka puolla nöf nöf.

Vaari se hoiteli heppojansa hiiala hiiala hei. Piippolan vaarilla oli talo Sanat Piippolan vaarilla oli talo hiiala hiiala hei. Piippolan vaarilla oli talo Lastenlauluja suomeksi - YouTube 000 2648 Piippolan vaarilla oli talo Lastenlauluja suomeksi 1587269 views Aug 10 2017 Piippolan vaarilla oli. Piippolan vaari sanat cruz Old MacDonald Had a Farm.

Vaari se hoiteli porsaitansa hiiala hiiala hei. 1 Sama sävel ja idealtaan samantyyliset sanat ovat pohjoisamerikkalaisessa laulussa Old MacDonald Had a. Piippolan vaarilla oli talo Ääninappikirja. Mää mää siellä ja.

Join Facebook to connect with Piippolan Vaari and others you may know. Nöf nöf siellö ja nöf nöf täällä ja. Laulun sanat ovat kirjan sivuilla. Piippolan vaarilla oli talo.

Piippolanvaarilla olitalo hiialahiiala hei. Piippolan Vaari is on Facebook. Nöf nöf siellö ja nöf nöf täällä ja siellär r 0005. Vaari se hoiteli lampaitansa hiiala hiiala hei.

Laulu kuvaa maatilan eläimiä joita laulun jatkuessa tulee yhä lisää. Ihahaa siellä ja ihahaa täällä ja siellä haa täällä haa joka puolella ihahaa hiiala hiiala hei. Vaari se hoiteli lehmiänsä hiiala hiiala hei. Play Download Piippolan vaari MP3 Song by Kiddiejam from the album Musiikkia lasten tanssiopetukseen 2021.

Piippolan vaarilla oli talo hiiala hiiala hei. Vaarilla on saari Lyrics Vaarilla on saari Ai ai vaaria. Kaikki sanat ja sanoitukset ovat käyttäjien lisäämiä.

Old Macdonald Had A Farm
Old Macdonald Had A Farm
100 Lastenlaulua Muusikoiden Esittelyt Pikku Kakkonen Lapset Yle Fi
100 Lastenlaulua Muusikoiden Esittelyt Pikku Kakkonen Lapset Yle Fi
Ukulele By Ari Turunen
Ukulele By Ari Turunen
Into Veteli Polliisiauto Piippolan Vaari 1981 Vinyl Discogs
Into Veteli Polliisiauto Piippolan Vaari 1981 Vinyl Discogs
Papunet Op Twitter Piippolan Vaari Ja Muita Lasten Suosikkilauluja Kuvitettuina Https T Co 2lp63juiks Lastenlaulu Kuvatuki Kuva Varhaiskasvatus Https T Co 1neliivhjz Twitter
Papunet Op Twitter Piippolan Vaari Ja Muita Lasten Suosikkilauluja Kuvitettuina Https T Co 2lp63juiks Lastenlaulu Kuvatuki Kuva Varhaiskasvatus Https T Co 1neliivhjz Twitter

Post a Comment for "piippolan vaari sanat"